– Це сорт, який зараз досліджується. Персик, звичайно, не дуже великий, але зрозуміло, що генетичний матеріал є хорошою основою для комерційного сорту, – пояснив селекціонер Данієле Нері.
Персик має інтенсивний аромат, а м’якоть – хороший червоний колір. Час пізнього збирання врожаю може бути перевагою, оскільки пропозиція в цей час невелика, особливо на півночі Італії. Завдяки сонцю і температурі у серпні персик у вересні має чудовий запах і смак, хороший вміст сухої речовини.
Джерело: Аgronews.ua
Хто саме має виплачувати борги родичів і чому не можна буде відмовитись.
У магазинах та на ринках перед Великоднем можна зустріти не лише паски, а й панеттоне…
Українці можуть безкоштовно отримати продуктові набори, предмети гігієни, ліки та одяг від благодійної організації. Куди…
Російські війська продовжують стримувати ворога на найгарячіших ділянках фронту. Українські воїни активними діями завдають окупаційним…
Хто може отримати надбавку до пенсії і що для цього потрібно.
2 травня в Україні відзначають Міжнародний день поінформованості про цингу, Всесвітній день тунця та День…