Цибулю почистити і нарізати дрібними кубиками. Буряк почистити, нашаткувати в миску дрібною соломкою. Додати до буряку подрібнений часник, сіль, цукор і оцет. Злегка все перемішати і відставити убік. У сковороді з товстим дном розігріти олію і обсмажити цибулю до прозорості. Додати в сковороду коріандр і перець, перемішати. Викласти обсмажену цибулю разом з олією в миску з буряком. Перемішати, поставити під гніт і відправити мінімум на 12 годину в холодильник. Перед подаванням добре перемішати.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати домашні сосиски.
Кухонна губка – лідер за кількістю бактерій на кухні. Як її очистити? Робіть це з…
Після кількох років буйного цвітіння півонії раптом починають слабо цвісти або зовсім не зав'язують бутони.…
8 травня в Україні очікується суттєве зниження температури та дощі на Закарпатті та місцями у…
Чи варто цього дня очікувати геомагнітних хвилювань?
Якщо нас дошкуляє зубний біль, ми на все готові, аби він припинився. А тим часом,…
Давайте, шановні читачі, зараз не зациклюватимемося ані з приводу дати тієї, 1945 року, перемоги (8…