П’ятниця, 22 Жовтня, 2021

Домашні сосиски

Этот материал также доступен на русском языке
ІНГРЕДІЄНТИ: 600 г курячого фаршу, цибулина, яйце, 40 г вершкового масла, 100 мл молока, неповна чайна ложка солі, чверть чайної ложки паприки.

ЯК ГОТУВАТИ?

М’ясо подрібнити разом з цибулиною і м’яким маслом у блендері або пропустити 2 рази через м’ясорубку. Додати яйце і влити молоко. Посолити, поперчити, все добре перемішати.

Для формування сосисок потрібна плівка для запікання. На край плівки викласти 2 столові ложки фаршу, розподілити фарш у довжину і загорнути у плівку. Краї зав’язати нитками (вийде, як цукерка), стежити, щоб фарш був добре захований. Решту сосисок зробити так само.

Опустити в кипучу воду, варити 15 хвилин. Дістати з води і звільнити від плівки.

Щоб сосиски були рожеві, як у магазині, можна додати у фарш 30 мл бурякового соку (натерти на тертці і відчавити сік).

Сосиски можна приготувати з будь-якого фаршу, тоді варити 20 хвилин.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати кіш з грибами і сиром.

Нове на сайті