П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк правильно ходити до супермаркету

Як правильно ходити до супермаркету

Этот материал также доступен на русском языке
Часто, потрапивши до супермаркету, ми купуємо багато зайвого або, навпаки, забуваємо про найголовніші продукти й засоби, що нам потрібні.

СПЛАНУЙТЕ МЕНЮ НА ТИЖДЕНЬ І СКЛАДІТЬ СПИСОК. Запишіть перелік продуктів, які треба купити. Ви зможете за один раз купити дійсно все, що потрібно, і зайвий раз не витрачати гроші і час на походи до магазину.

СЛІДКУЙТЕ ЗА ЗНИЖКАМИ І АКЦІЯМИ. У багатьох магазинах є друковані брошури з цінами на наступний тиждень. У них часто публікують акції і знижки на товари. Також за ними можна спостерігати на сайті супермаркету. Також завжди перевіряйте умови акцій і знижок у консультанта.

ЗВАЖУЙТЕ ОВОЧІ ТА ФРУКТИ САМІ. У розфасованому пакеті можуть опинитися зіпсовані продукти, і за ціною вони вийдуть дорожчими. Запаковані фрукти і овочі псуються швидше.

ПЕРЕВІРТЕ ЧЕК. Деякі товари можуть пробитися два рази, деякі – виявитися не за тією ціною, на яку ви розраховували, а акція може виявитися зовсім недійсною.

Запам’ятайте! Завжди читайте етикетки, звертайте увагу на термін придатності, дату виготовлення, умови зберігання і склад продукту. І до речі, обов’язково поїжте перед походом до крамниці. Вчені навіть підрахували, що якщо «гуляти» голодним, то можна накупити на 64% продуктів більше, ніж необхідно.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як вибрати ідеальний кавун.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні