П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяДруге життя чайних пакетиків

Друге життя чайних пакетиків

Этот материал также доступен на русском языке
Не викидайте чайні пакетики, вони вам ще згодяться!

ЗАСІБ ДЛЯ ЗНЯТТЯ НАБРЯКЛОСТІ, СВЕРБІННЯ І ПОДРАЗНЕННЯ. Покладіть два свіжовикористані пакетики на повіки на п’ять-десять хвилин. Їх також можна попередньо охолодити в морозилці протягом 20-30 хвилин.

ЛІКУВАЛЬНИЙ ЗАСІБ ДЛЯ НІГ. Потертості, мозолі, ороговіла шкіра на пальцях ніг усуваються за допомогою використаного чайного пакетика. Ще теплий пакетик прикріпіть до проблемної ділянки шкіри. Шкіру попередньо можна змастити соком алое або медом.

ЗАСІБ ДЛЯ МИТТЯ ТА ЧИЩЕННЯ. Протирайте посуд використаним чайним пакетиком – це додасть йому блиску. Також це чудовий засіб, щоб зняти жир.

ОСНОВА ДЛЯ АРОМАТИЗАТОРІВ. На використаний і висушений пакетик капніть 1-2 краплі будь-якої ефірної олії і повісьте його в туалеті, в шафі для взуття або в передпокої. А щоб позбутися неприємного запаху в холодильнику – помістіть туди такий же пакетик, тільки без олії.

ДОБРИВО ДЛЯ КІМНАТНИХ РОСЛИН. Висушений чай з пакетиків добре розпушує ґрунт, дозволяючи корінню дихати і позбавляючи рослини від надлишку води при неправильному поливанні.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, який чай знижує холестерин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні