П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниЩо змінилося на одеському «Привозі»

Що змінилося на одеському «Привозі»

Этот материал также доступен на русском языке
Змінилася до невпізнання ділянка вулиці Привозної. Там, впритул до «Привозу», вже відкрили нові торгові павільйони. Деякі з них навіть працюють, деякі - в очікуванні відкриття.

Як було? Вулиця Привозна – це така собі філія «Привозу». Вона тягнеться паралельно до Пантелеймонівської, поруч з молочним корпусом.

Раніше, в 1990-ті, «носом» до молочного корпусу тут стояли машини, з яких ішла торгівля. Пізніше тут з’явилися контейнери.

І ось у червні минулого року приблизно 100 метрів цієї ділянки огородив черговий паркан, щоб знести старі контейнери і встановити торговельні точки нового зразка. За цей час паркан став, звичайно ж, активним торговим місцем. Уздовж нього торгували овочами-фруктами, цукерками та всим іншим.

Виглядало все це звичайно – по-базарному. Ну а вулиця Привозна в період облаштування нових павільйонів, огороджених парканом, вийшла ще вужчою, але так само торговельно активною.

Що тепер? Сьогодні облаштування нових торговельних павільйонів завершилося. А зовнішній вигляд цього шматка вулиці має дуже пристойний вигляд. Поруч з новими торговими павільйонами поклали нову плитку.

Загалом усе побачене дуже тішить око. А ось ті, хто звик робити покупки на «Привозі», міркують, що, мовляв, «воно, звичайно, красиво. Але овочі та фрукти тут були дешевші, ніж на самому «Привозі».

Нагадаємо, раніше ми розповідали, коли відремонтують ділянку Преображенської біля Привозу.

Марія Котова

Фото авторки

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні