Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниКоли відремонтують ділянку Преображенської біля Привозу?

Коли відремонтують ділянку Преображенської біля Привозу?

Этот материал также доступен на русском языке
Вже годі й чекати закінчення ремонту вулиці Преображенської біля Привозу (квартал від Пантелеймонівської до Новощіпного ряду) до кінця літа. Як офіційно повідомили в мерії, ремонт продовжено до кінця року. Доведеться потерпіти.

«З огляду на необхідність продовження робіт, дану ділянку вулиці Преображенської закрито для проїзду транспорту до 31 грудня 2021 року», – йдеться у повідомленні.

Ремонт цього багатолюдного кварталу мало розпочати 15 квітня, але роботи стартували тільки наприкінці квітня. Ця ділянка біля Привозу зараз стала геть невпізнанною: багато техніки, роботи ведуться і на проїжджій частині, і на тротуарах. Втім, торгівля поруч з Привозом, як і раніше, активна. Люди дістаються до головного входу на ринок колишніми темпами, хоча це зараз не найпростіша річ.

Зараз ремонт завернув за ріг – на вулицю Старопортофранківську, де на стику з Новощіпним рядом, майже від воріт Преображенського парку, тягнуться торгові ряди.

Ремонт передбачає заміну всіх інженерних комунікацій. Передбачено оновлення трамвайної колії й асфальту. Також будуть відремонтовані тротуари та зовнішнє освітлення. Завершальним етапом робіт стане організація дорожнього руху з нанесенням розмітки, встановленням нових знаків, озеленення та впорядкування ремонтованої ділянки.

Тільки тепер усе це буде не раніше нового року.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про підготовку в Одесі до опалювального сезону.

Марія Котова

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні