Вівторок, 23 Квітня, 2024
ГоловнаЗдоров'яГороскоп здоров'я на вересень

Гороскоп здоров’я на вересень

Этот материал также доступен на русском языке
Кожен знак Зодіаку має певну схильність до того чи іншого захворювання. Якщо дослухатися до порад астрологів, то проблем зі здоров’ям можна уникнути.

Овен

Овни, будьте готові до частих стресів. Через це, ймовірно, загостряться хронічні захворювання. Особливо це стосується проблем зі шлунком. Тому радимо поберегти нерви і дотримуватися дієти. В середині вересня є ймовірність підчепити вірусну інфекцію. При появі перших симптомів захворювання обов’язково зверніться до лікаря.

Телець

Постійне недосипання і душевні переживання негативно позначаться на стані нервової системи. Привести організм в норму допоможуть відпочинок на природі і здоровий сон. Відмовтеся від шкідливих звичок і займайтеся спортом. Кожен може вибрати собі напрям до снаги і за станом здоров’я: від плавання та йоги до швидкої ходьби та ранкової зарядки.

Близнюки

Близнюкам давно час зайнятися собою. Зверніть увагу на харчування: знизьте вживання жирів і налягайте на білок. І не уникайте фізичних навантажень. Кілька вправ, які ви будете робити щодня, зміцнять здоров’я і поліпшать настрій. У вересні може барахлити судинна система (головний біль, перепади тиску, запаморочення). Не лякайтеся – вчасно робіть обстеження і вживайте призначені ліки.

Рак

Раки на початку осені повинні прислухатися до свого організму. Можливо, вас щось турбує і є необхідність провести обстеження. Якщо все в порядку – займіться спа-процедурами і посильною зарядкою. Зірки також радять Ракам більше проводити часу з друзями та близькими, урізноманітнити культурну програму. Позитивний настрій сприятливо позначиться і на фізичному здоров’ї.

Лев

Леви, ваш емоційний стан не можна назвати врівноваженим, тому ви легко вплутуєтеся в конфлікти. Щоб не витрачати даремно свою енергію, вчіться бути спокійнішим. Більше відпочивайте. Здоровий сон і повноцінне харчування допоможуть вам уникнути

внутрішнього стресу. В іншому випадку ви доведете себе до того стану, коли буде потрібна допомога кваліфікованого фахівця.

Діва

На початку осені ви відчуєте на собі всі принади застуди, тому запасіться медом, лимоном та імбиром і чекайте ворога в бойовій готовності. Пам’ятайте про заходи профілактики і не нехтуйте загартовуванням, зарядкою і правильним харчуванням.

Терези

На початку осені Терезам потрібно намагатися бути врівноваженішими, інакше наслідки позначаться на серцево-судинній системі. Щоб уникнути стресу, пийте заспокійливі трави, дивіться комедії і слухайте приємну музику.

Скорпіон

Скорпіонів у вересні може турбувати сечостатева система. Чоловікам за необхідності потрібно буде пройти серйозне обстеження, щоб уникнути сюрпризів в майбутньому. Початок осені принесе Скорпіонам багато енергії, але не зловживайте цим. Працювати в городі або на дачі потрібно, правильно розподіляючи навантаження.

Стрілець

Стрільців проблеми зі здоров’ям хвилювати не будуть. Але вересень для вас – травмонебезпечний місяць, тому будьте обережні за кермом і не робіть різких рухів. Ваша прихильність до здорового способу життя вже стала звичкою і сприятливо позначається на всіх сторонах життя. Представникам цього знака, які скептично ставляться до ЗСЖ, зірки теж радять правильно харчуватися, займатися спортом, кинути палити і менше вживати алкоголю. І результат не змусить себе чекати.

Козеріг

Козероги завжди зайняті й не встигають стежити за своїм організмом. У суєті ви можете не помічати якихось нездужань. Зірки рекомендують вам звернути увагу на серцево-судинну систему. Якщо ви давно не відвідували поліклініку, то бажано записатися хоча б до сімейного лікаря. Непогано було б і постежити за своїм тиском. Але в жодному разі не займайтеся самолікуванням, довіртеся фахівцеві.

Водолій

Водолії, зверніть увагу на стан вашої шкіри. Зараз ви схильні до алергії, сонячних опіків, укусів комах та інших дерматологічних проблем. Якщо це – сезонне загострення, то, ймовірно, ви знаєте, що з цим робити. А якщо з вами це вперше, то не тягніть з візитом до лікаря. Інакше перші прояви захворювання переростуть в хронічну форму. Тоді впоратися з цим буде набагато складніше і накладніше.

Риби

Рибам у вересні треба бути дуже обережними, тому що вони запросто можуть отримати травму. Утримайтеся від поїздок та надягайте зручне взуття. Але це ще не всі труднощі. Рибам бажано перевірити шлунково-кишковий тракт, оскільки високою є ймовірність загострення хронічних захворювань. Ви можете не помітити початок хвороби і тим самим згаяти час на лікування.

 

Нагадаємо, раніше ми розповідали про некласичні симптоми серцевого нападу.

Попередня стаття
Наступна стаття

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні