Вівторок, 23 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляЩо обіцяють нам зорі: гороскоп на 30 серпня - 5 вересня 2021...

Що обіцяють нам зорі: гороскоп на 30 серпня – 5 вересня 2021 року

Этот материал также доступен на русском языке
Гороскоп - це прогноз для представників знаків Зодіаку. Гороскоп допоможе вам провести тиждень максимально цікаво та ефективно.

ОВЕН

Не варто робити необдуманих вчинків. З обережністю застосовуйте будь-які медикаменти, уникайте алкоголю.

Зараз саме час для інтенсивної творчої діяльності, самостійної фізичної роботи, самопізнання.

ТЕЛЕЦЬ

Період щастя і успіху. Не відкладайте на потім те, що можна зробити протягом цього тижня. Ці дні будуть сприятливими для відпочинку, хобі, коротких поїздок.

БЛИЗНЮКИ

Тиждень активної ділової діяльності. Можливе отримання приємних новин, довгоочікуваних звісток. Гарний час для обміну думками, вираження інтересів колективу, для виступів і рекламних заходів, встановлення корисних громадських зв’язків.

РАК

Багато цікавих поїздок, нових контактів, які будуть сприяти гарному настрою. Всесвіт надає вам сприятливі шанси і можливості для того, щоб реалізувати свої задуми і змінити життя в бажаному напрямку.

ЛЕВ

Цей тиждень буде присвячений питанням професійної діяльності, побутовим справам і турботам, загальному стану здоров’я і фізичній формі. Можливий успіх у грошових і майнових справах.

ДІВА

Обставини складаються сприятливо, тому можете сміливо рухатися вперед, в напрямку реалізації цілей. У більшості випадків ви зможете знайти потрібні слова для упокорення супротивників, обернути ситуацію у вигідний і корисний для себе бік.

ТЕРЕЗИ

Можливе отримання нових пропозицій про співпрацю або поява цікавих ідей, що дозволяють ще ефективніше використовувати свій талант і покращувати своє фінансове становище.

СКОРПІОН

Потрібно бути гранично акуратним. Цей тиждень ризиків і криз – будьте обережні на дорозі, як в якості пішохода, так і за кермом. Утримайтеся від великих покупок і вкладення коштів у сумнівні проекти.

СТРІЛЕЦЬ

Цей тиждень буде сприятливим. Зараз саме час укладати дружні зв’язки, любовні бажання знаходять своє втілення, у кращий бік відбуваються зміни в сімейних відносинах.

КОЗЕРІГ

У вас є всі шанси і можливості завоювати прихильність давно бажаного партнера. Гарний час для відновлення гармонії у взаєминах.

ВОДОЛІЙ

Після непростого серпня настає довгоочікуване поліпшення у професійних справах, соціальній сфері, громадських взаєминах. В особистих взаєминах теж все буде благополучно. Будуть вдалими відрядження, вирішення питань в офіційних інстанціях, угоди купівлі-продажу.

РИБИ

Підвищується ваша популярність серед представників протилежної статі, неформальне спілкування з колегами приносить хороші перспективи на майбутнє. Сприятливий період для нових знайомств і зміцнення давно сформованих відносин.

Нагадаємо, раніше ми публікували гороскоп з 23 по 29 серпня 2021 року.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні