100 г листового тіста (дріжджового), 100 г вишень, 50 г цукру, 1 чайна ложка крохмалю, цукрова пудра.
Відокремити вишні від кісточок і викласти на друшляк, щоб стік сік. Змішати вишні з крохмалем і цукром. Розкотити тісто у вигляді прямокутника. Викласти в центрі прямокутника вишні, залишивши невеликі вільні краї з усіх боків. Згорнути прямокутник у вигляді рулету. Защипнути краї і проколоти тісто тонкою дерев’яною паличкою в кількох місцях. Випікати штрудель при температурі 185-200 градусів до готовності. Нарізати готовий штрудель порційними шматочками і зверху посипати пудрою.
Нагадаємо, що раніше ми розповідали, як приготувати смородинове печиво.