Субота, 20 Квітня, 2024

Смородинове печиво

Этот материал также доступен на русском языке
Поки ще у продажу є чорна смородина, приготуйте печиво з ягід. Незвичайні колір і смак вам точно сподобаються.

Нам будуть потрібні: 200 г смородини, 200 г вершкового масла, 100 г цукрової пудри, 260 г борошна, 80 г молотих горіхів, 40 г кукурудзяного крохмалю.

Готування:

Масло залишити при кімнатній температурі, щоб воно стало м’яким. Розм’якшене масло збити з цукровою пудрою до кремоподібного стану. Далі збиваючи масло на малій швидкості міксера, додати смородину (більша частина ягід при цьому мусить луснути). Додати молоті горіхи, всипати просіяне борошно з крохмалем і замісити тісто. Сформувати з тіста «ковбаску» діаметром приблизно 3-4 см, загорнути в харчову плівку і помістити в холодильник або в морозилку на 30 хвилин. Духовку розігріти до 200 градусів. «Ковбаску» нарізати кружальцями товщиною 5 мм. Випікати печиво близько 10 хвилин.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами приготування смачних страв із полуниці.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні