Середа, 22 Вересня, 2021
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо грибні котлети

Готуємо грибні котлети

Кухня - найкраще місце для експериментів, і сьогодні ми разом з вами приготуємо незвичайні котлети без м’яса.

ІНГРЕДІЄНТИ: 1 кг грибів (печериці, гливи), 3 цибулини, 200 г рису, 1 склянка борошна, 0,5 склянки олії, сіль, перець.

ЯК ГОТУВАТИ?

  1. Гриби варити 7-10 хвилин у підсоленій воді, охолодити, нарізати.
  2. Порізати цибулю і обсмажити в олії. Рис зварити, охолодити.
  3. Гриби, цибулю і рис добре перемішати, посолити, поперчити і сформувати котлетки.
  4. Запанірувати їх у борошні, обсмажити до золотистого кольору і подати до столу.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати голубці з горіхами.

Нове на сайті