Для тіста: 2,5-3 склянки борошна, 150 мл теплої води, сіль.
Для рибного бульйону: цибулина, лавровий лист, перець горошком, філе морської риби.
Для начинки: 350 г вареної риби, цибулина, сіль, молотий перець.
ЯК ГОТУВАТИ?
Замісити прісне тісто без яєць. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин для дозрівання.
Варену рибу очистити від кісток і дрібно посікти. Змішати з ледь підсмаженою цибулею, сіллю та молотим духмяним перцем. Тісто тонко розкотити і вирізати кружальця. Ліпити як звичайні вареники.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати оладки з секретом.
Як з'ясувалося, навіть чесно зароблену за довгий трудовий стаж пенсію як матеріальну умову для життя,…
Самотнім людям, що залишилися через життєві обставини без близького оточення, доводиться на старості довіряти себе…
Розповідаємо про маленькі хитрощі для отримання гарного врожаю з величезних гарбузів.
Простий рецепт дуже смачних і улюблених з дитинства ласощів не залишить байдужими ні дітей, ні…
Що змінилося у процесі оформлення інвалідності?
Хто отримуватиме надбавку до пенсії протягом двох місяців і що для цього потрібно.