Ці помідори незвичайні не лише за кольором, але й за смаком – вони в міру солодкі, з кислинкою. Сорт досить примхливий. Овочі вирощують у теплицях, щотижня підстригають листя, поливають спеціальною водною сумішшю, не додають жодних хімікатів. Своєю формою фіолетові томати скидаються на чері, їхня вага – 30 грамів. За словами вчених, такі томати містять чимало вітаміну С й антиоксиданти, які у природі є лише в ожині та чорниці. Вони зміцнюють імунітет, є хорошою профілактикою онкологічних і серцево-судинних захворювань. А ще їх можна додавати в раціон людям, які хочуть позбутися зайвих кілограмів.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що в Україні з’явився рослинний стейк.
Джерело: Аgronews.ua
Нерідко листя салату на городі після його збору гірчить на смак. Щоб уникнути цього, слід…
Ось уже кілька років інтерес до індустрії смартфонів поступово знижується. Чим збираються стимулювати продажі і…
Учасниця 12 сезону кулінарного шоу МастерШеф Мирослава Пекарюк поділилася цікавим рецептом крабового рулету. Його можна…
Українські захисники роблять усе можливе для утримання оборонних рубежів і позицій, завдають окупантам відчутних втрат,…
З моменту введення воєнного стану в Україні пеня за борги за комунальні послуги була заборонена.…
З похолоданням українці стали активніше вмикати обігрівальні прилади, що стало причиною дефіциту в енергосистемі попри…