БУДУТЬ ПОТРІБНІ: слабкосолений оселедець, редис, картопля, яйця, зелена цибуля, ріпчаста цибуля (зимова), зелень кропу та петрушки, чорний перець горошком, духмяний перець горошком, лавровий лист, майонезний соус, майонез 30-відсоткової жирності.
ЯК ГОТУВАТИ?
Охолоджуємо маринад до кімнатної температури. Кладемо спочатку порізаний оселедець, картоплю, зимову цибулю — її потрібно трохи віджати, яйця, редис – його теж потрібно трохи віджати. В окрему каструльку наливаємо трохи бульйону, додаємо майонез і перемішуємо виделкою, мовби збиваючи, так майонез краще розчиняється і не береться грудочками. Виливаємо все в загальну каструлю. Даємо постояти хвилин із 10. Додаємо петрушку, кріп, зелену цибулю (не віджимаючи їх). Хвилин через 15 доводимо до смаку, адже зелень була з сіллю, а далі кому як подобається – за густотою і кислотою.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати свинячі реберця з чорносливом.
Щоб розсада росла міцною і здоровою, її неодмінно потрібно підгодовувати. Стануть у пригоді народні методи,…
Знайти фарби для яєць на Великдень не складе труднощів, але набагато корисніше пофарбувати їх натуральними…
Уже у цю неділю українці святкуватимуть одне з головних християнських свят – Великдень. З цього…
Стартувала передплата на газету «На пенсії» на друге півріччя 2024 року. Передплатна кампанія триватиме до…
Кожна сім'я має свої улюблені настільні ігри, які передаються з покоління в покоління. Бабусі та…
За даними ПФУ, середня пенсія в Україні 2024 року зросла на 358 грн. Хто отримає…