Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаНовиниУ Києві з'явиться новий пішохідний міст

У Києві з’явиться новий пішохідний міст

Этот материал также доступен на русском языке
Вже наступного року кияни зможуть прогулятися по новому пішохідному мосту з Оболонської набережної (в районі гольф-центру) на острів Оболонський. Будівництво вже почалося. Про це розповів мер Києва Віталій Кличко. За словами мера, завершити будівництво планують уже в середині наступного року. Ширина мосту буде 4 м, довжина – 164 м. Міст складатиметься з трьох секторів. Конструкція […]

Вже наступного року кияни зможуть прогулятися по новому пішохідному мосту з Оболонської набережної (в районі гольф-центру) на острів Оболонський. Будівництво вже почалося. Про це розповів мер Києва Віталій Кличко.

За словами мера, завершити будівництво планують уже в середині наступного року. Ширина мосту буде 4 м, довжина – 164 м. Міст складатиметься з трьох секторів. Конструкція споруди спиратиметься на 4 опори, дві з яких будуть розташовані у протоці.

Міст матиме дуже цікавий архітектурний вигляд. Розраховано нову споруду на рух маломобільних груп людей.

– На мості та прилеглій території облаштуємо відеоспостереження для безпеки киян та гостей столиці. Здійснимо також благоустрій на острові. З мінімальним втручанням у природний ландшафт. Облаштуємо там зону для купання. Щоб у киян було більше чудових місць для відпочинку. Важливо, що пішохідний міст не буде заважати проходу маломірних суден у затоку Оболонь, – розповів Віталій Кличко.

Джерело: bigkyiv.com.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні