Про це повідомляє прес служба Івано-Франківської ОДА. У планах кооперативу впровадження нової технології виробництва сиру з так званою митою кіркою. Ця технологія передбачає особливий догляд за сирами при дозріванні, що полягає у витримуванні сирів в окремій камері зі спеціальною температурою та вологістю, а це сприяє розвиткові спеціальних бактерій, які прискорюють утворення захисної кірки, запобігають розвитку цвілі і стимулюють ферментні процеси. Відзначається, що з вересня 2020 в кооперативі розпочала діяльність перша в Україні високогірна сироварня. Зараз підприємство виробляє сім сортів сиру та інші молочні продукти. За останні три роки йому вдалося залучити майже 2 млн. грн. з державного, обласного та місцевих бюджетів для облаштування сироварні.
Джерело: Кurkul.com
Кому субсидію у неопалювальному сезоні призначать автоматично, а хто для цього має подати заяву.
Хто має обов'язково пройти ідентифікацію в Ощадбанку і як це зробити.
Благодійна організація надає деяким категоріям українців по 6600 гривень. Що потрібно для отримання виплат.
Щоб раціон був збалансованим, у ньому обов'язково має бути риба. Але не вся риба корисна,…
Хто саме має виплачувати борги родичів і чому не можна буде відмовитись.
У магазинах та на ринках перед Великоднем можна зустріти не лише паски, а й панеттоне…