Суфле з індички
Суфле з індички готувати зовсім нескладно. Продукти доступні у будь-який сезон. Запечене в духовці, воно корисне та поживне.
Інгредієнти:
- філе індички – 500 г,
- яйця – 2 шт.,
- молоко – 150 мл,
- борошно або манка – 2 столові ложки,
- масло вершкове – 20 г,
- зелень, сіль і перець – за смаком.
Приготування:
- Вимити філе індички і нарізати невеликими шматочками.
- У чаші блендера подрібнити філе до стану фаршу.
- Додати яйця, молоко, борошно, сіль і перець, знову збити.
- Змастити форму для запікання вершковим маслом.
- Перелити отриману масу у форму та розрівняти її (також можна використати форму для кексу).
- Поставити суфле в розігріту до 180 градусів духовку.
- Запікати страву 30-35 хвилин до появи золотистої скоринки.
- Готовому суфле дати трохи охолонути і прикрасити свіжою зеленню.
Порада: щоб суфле було ще ніжнішим, додайте в масу кілька ложок сметани або вершків, у фарш можна додати дрібно нарізані овочі. Суфле з індички чудово поєднується з овочевим салатом або легким гарніром із рису або картоплі.
Вас також можуть зацікавити новини: