Вівторок, 11 Лютого, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяСуфле з індички - дієтичне, корисне, ніжне, просте та легке у приготуванні

Суфле з індички – дієтичне, корисне, ніжне, просте та легке у приготуванні

Страви з індички ідеально підходять багатьом. М'ясо цього птаха – дуже поживне і при цьому дієтичне.

Суфле з індички

Суфле з індички готувати зовсім нескладно. Продукти доступні у будь-який сезон. Запечене в духовці, воно корисне та поживне.

Інгредієнти: 

  • філе індички – 500 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • молоко – 150 мл,
  • борошно або манка – 2 столові ложки,
  • масло вершкове – 20 г,
  • зелень, сіль і перець – за смаком.

Приготування:

  1.  Вимити філе індички і нарізати невеликими шматочками.
  2.  У чаші блендера подрібнити філе до стану фаршу.
  3.  Додати яйця, молоко, борошно, сіль і перець, знову збити.
  4.  Змастити форму для запікання вершковим маслом.
  5.  Перелити отриману масу у форму та розрівняти її (також можна використати форму для кексу).
  6.  Поставити суфле в розігріту до 180 градусів духовку.
  7.  Запікати страву 30-35 хвилин до появи золотистої скоринки.
  8.  Готовому суфле дати трохи охолонути і прикрасити свіжою зеленню.

Порада: щоб суфле було ще ніжнішим, додайте в масу кілька ложок сметани або вершків, у фарш можна додати дрібно нарізані овочі. Суфле з індички чудово поєднується з овочевим салатом або легким гарніром із рису або картоплі.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні