Субота, 8 Лютого, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяМ'який та ароматний торт "Медовик" на сковороді: ви обов'язково захочете повторити цей...

М’який та ароматний торт “Медовик” на сковороді: ви обов’язково захочете повторити цей рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
Медовик можна приготувати не тільки в духовці, а й на сковороді, від цього смак його не стане гіршим, такий торт заслуговує на увагу.

Торт «Медовик» має безліч варіацій приготування, і кожна з них заслуговує на увагу. Сьогодні пропонуємо оригінальний, але дуже простий рецепт “Медовика”.

Раніше ми розповідали, як приготувати лінивий “Наполеон”.

Інгредієнти:

450 г борошна;

2 курячі яйця;

  • 150 г вершкового масла;
  • 100 г меду;
  • 100 г цукру;
  • 1 ч. л. соди;
  • Рослинна олія
  • 400 г сметани;
  • 120 г згущеного молока.

 

Приготування:

  1. У сотейник покладіть вершкове масло та мед, злегка прогрійте, потім зніміть з вогню та додайте соду.
  2. В окремій мисці збийте яйця з цукром до отримання пишної маси, потім додайте борошно і медово-масляну суміш. Замісіть тісто. Розділіть його на шість частин, сформуйте з них кулі, накрийте плівкою та приберіть у холодильник на 30 хвилин.
  3. На присипаній борошном поверхні розкотіть коржі, використовуючи пергаментний папір.
  4. На попередньо розігрітій сковороді, злегка змащеній олією, обсмажте кожен корж з обох боків до золотистої скоринки. Потім викладіть їх на дошку та акуратно підрівняйте краї ножем, обрізки відкладіть та подрібніть у крихту.
  5. Для крему з’єднайте сметану зі згущеним молоком, вони мають бути кімнатної температури, і збийте до однорідної маси. Нанесіть крем на кожен корж, змастіть боки та верх торта, а потім обсипте крихтою. Приберіть у холодильник на дві години.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні