Борошно — 500 грамів, вода тепла — 200 мілілітрів, олія — 100 мілілітрів, сіль — 1 щіпка, сода — 1 щіпка, оцет — 1 чайна ложка, гарбуз — 1 кілограм, цукор — 5-6 столових ложок.
Читайте також:
Який святковий стіл без торта «Наполеон»? Пропонуємо вам спробувати спекти цей легендарний десерт за рецептом,…
Кава й алкоголь – це звичні напої для багатьох з нас. Кава бадьорить і надає…
Не за горами сезон розсади, а там і весна. Сьогодні пропонуємо вам цікавий спосіб підготовки…
24 грудня дощі з мокрим снігом очікуються подекуди у західних областях.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Одне з найважливіших свят для усіх християн - це Різдво. З цим великим святом пов'язано…