Раніше ми розповідали, як приготувати печиво, яке тане в роті.
Інгредієнти:
- 150 мл кефіру;
- 1 яйце;
- 50 г вершкового масла,
- 80 г цукру;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- дрібка солі;
- 1 ч. ложка розпушувача;
- 350-360 г борошна.
Приготування:
-
- Вбийте в миску яйце, всипте ванільний цукор і звичайний цукор, сіль і віночком збийте до піни.
- Влийте в суміш кефір і добре перемішайте.
- Просійте борошно разом з розпушувачем. Частинами введіть в тісто, додайте розтоплене вершкове масло. Замісіть тісто на печиво.
- Помістіть тісто в целофановий пакет та відправте у холодильник на 15 хвилин
- Потім розкотіть тісто в тонкий пласт, щоб він був товщиною не більше 1 см і за допомогою улюблених фігурок сформуйте печиво.
- За бажанням зверху печиво можна посипати цукром.
- Викладіть печиво на лист, застелений пергаментним папером.
- Духовку розігрійте до 180 градусів та випікайте печиво 15-20 хвилин.