Ця страва є доказом того, що для кулінарного шедевра не потрібні дорогі продукти. М’ясо та газована вода – те, що потрібно для приготування ідеальних відбивних.
Раніше ми розповідали, як приготувати ніжний домашній паштет із курячої печінки.
Інгредієнти:
- свинина – 1 кг
- сіль – 1 ч. л.
- перець – 1/2 ч. л.
- часник – 3-5 зубчика
- газована столова вода – 400 мл
- яйця – 4 шт.
- борошно
- рослинна олія
Приготування:
- М’ясо нарізаємо на порційні шматки та відбиваємо молоточком з обох боків.
- У миску відправляємо подрібнений часник, сіль, перець та воду, все перемішуємо.
- Викладаємо м’ясо в маринад і відправляємо в холодильник на кілька годин.
- Пануємо м’ясо в борошні, після чого обмочуємо у збитих яйцях.
- Обсмажуємо відбивні на олії з обох боків до золотистої скоринки.
Вас також можуть зацікавити новини: