Відбивні з курячих сердечок
Попередньо замариновані, а потім обсмажені на сковороді, серця виходять м’якими і соковитими всередині, з апетитною скоринкою зовні.
Інгредієнти
Курячі серця – 300 грамів, соєвий соус – 3 столові ложки, яйця – 2 штуки, борошно – 100 грамів, сіль, перець, сухий часник, паприка, олія – за смаком.
Приготування
- Серця промити і просушити.
- Вимиті серця почистити, зробити надріз навпіл, не дорізаючи до кінця (розкриваємо сердечко).
- Викласти їх на обробну дошку. Накрити плівкою і обережно відбити молотком, як відбивні.
- Відбиті серця перекласти в миску. Додати всі спеції (крім солі) і маринувати 30 хвилин.
- Яйця збити з сіллю, як на омлет, в окремій мисочці.
- Панірувати серця в борошні, потім у яйці.
- Смажити на сковорідці з розігрітою олією до золотистої скоринки з обох боків.
- Викласти на паперові рушники, щоб прибрати зайву олію.
Вас також можуть зацікавити новини: