Осінь – це час, коли виноград досягає свого піку стиглості та насиченості смаку. Його соковиті ягоди не тільки чудово смакують у свіжому вигляді, але й є основою для безлічі кулінарних страв. Що можна незвичайного приготувати з цієї ягоди?
Ми вже розповідали про пиріг з виноградом та цибулею, а також про те, як заготовити на зиму виноград як оливки. Також пропонували рецепт швидких вареників із виноградом. З винограду можна зварити чудове варення.
Рис – 200 грамів, виноград – 200 грамів, вода – 400 мілілітрів, масло вершкове – 50 грамів, цибуля – 1 штука, курячий бульйон – 300 мілілітрів, сир твердий – 50 грамів (натертий), яйця – 2 штуки, сухарі панірувальні – 2 столові ложки, рослинна олія, сіль, перець – за смаком.
Із серпня субсидію можуть скасувати навіть тим, хто її раніше отримував. Що потрібно знати, щоб…
В Україні готуються перейменувати дві області. Так планують остаточно позбутися радянських топонімів.
Особи з інвалідністю I групи в Україні мають право на низку пільг. Деякі з них…
7 серпня Україна опиниться в тилу атмосферного фронту, тож практично всюди буде без опадів і…
В'язання — захоплююче заняття, яке потребує вмінь та правильного вибору матеріалу для роботи. Від виду…
Люди, чутливі до змін погоди, починають зазнавати дискомфорту задовго до початку реальних змін.