Влітку хочеться більше легень, повітряних десертів. Сирно-ягідний торт — саме такий варіант. Найніжніша випічка просто тане у роті. А готуватися просто і швидко — ніяка духовка не потрібна.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачний чорничний кекс.
Інгредієнти:
- печиво — 400 г;
- вершкове масло — 200 г;
- кисломолочний сир — 600 г;
- цукор — 200 г;
- сметана — 200 г;
- желатин — 40 г;
- вода — 70 г;
- желе — 2 пакетики;
- ягоди — 500 г.
Приготування:
- За допомогою качалки, терки або блендера подрібніть печиво в крихту. Додайте до печива розтоплене вершкове масло і добре перемішайте.
- Викладіть все у форму для випікання та добре утрамбуйте (сформувавши бортики або без них). Відправте в холодильник.
- Желатин залийте холодною водою і дайте йому набрякнути протягом 10 хвилин.
- Сир змішайте з цукром, сметаною і збийте за допомогою міксера.
- Додайте в сирну масу набряклий желатин і ще раз все збийте. Вилийте масу у форму на печиво і покладіть у холодильник до повного застигання.
- Коли сирний шар повністю застигне, прикрасьте торт ягодами.
- Розведіть желе згідно з інструкцією та залийте отриманою масою ягідний шар. Покладіть форму в холодильник до застигання.
Вас також можуть зацікавити новини:
Це не пенсія, а справжнє багатство: стало відомо, хто в Україні отримує найбільші виплати
Пенсійний фонд зменшує пенсії без відома пенсіонерів: чому розмір пенсії «скаче» (відео)