Влітку хочеться більше легень, повітряних десертів. Сирно-ягідний торт — саме такий варіант. Найніжніша випічка просто тане у роті. А готуватися просто і швидко — ніяка духовка не потрібна.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачний чорничний кекс.
Інгредієнти:
- печиво — 400 г;
 - вершкове масло — 200 г;
 - кисломолочний сир — 600 г;
 - цукор — 200 г;
 - сметана — 200 г;
 - желатин — 40 г;
 - вода — 70 г;
 - желе — 2 пакетики;
 - ягоди — 500 г.
 
Приготування:
- За допомогою качалки, терки або блендера подрібніть печиво в крихту. Додайте до печива розтоплене вершкове масло і добре перемішайте.
 - Викладіть все у форму для випікання та добре утрамбуйте (сформувавши бортики або без них). Відправте в холодильник.
 - Желатин залийте холодною водою і дайте йому набрякнути протягом 10 хвилин.
 - Сир змішайте з цукром, сметаною і збийте за допомогою міксера.
 - Додайте в сирну масу набряклий желатин і ще раз все збийте. Вилийте масу у форму на печиво і покладіть у холодильник до повного застигання.
 - Коли сирний шар повністю застигне, прикрасьте торт ягодами.
 - Розведіть желе згідно з інструкцією та залийте отриманою масою ягідний шар. Покладіть форму в холодильник до застигання.
 
Вас також можуть зацікавити новини:
Це не пенсія, а справжнє багатство: стало відомо, хто в Україні отримує найбільші виплати
Пенсійний фонд зменшує пенсії без відома пенсіонерів: чому розмір пенсії «скаче» (відео)
							
											







