Улюблені багатьма глазуровані сирки легко приготувати в домашніх умовах. Для цього не потрібно багато часу. Простий рецепт дозволить зробити це швидко та без особливих зусиль. Напрочуд смачне частування оцінять як діти, так і дорослі.
Раніше ми розповідали, як приготувати домашні цукерки за 10 хвилин.
1. За допомогою блендера збиваємо сир, цукрову пудру та масло.
2. На квадратик харчової плівки викладаємо сирну масу і акуратно загортаємо її, надаючи форму глазурованого сирку. Якщо вирішили робити сирок з начинкою — попередньо кладемо трохи начинки до центру сирної маси. Замість харчової плівки можна використати кондитерський мішок великого діаметра.
3. Викладаємо сирки на обробну дошку та відправляємо в морозилку до затвердіння.
4. Готуємо глазур: на водяній бані розтоплюємо шоколад і потроху додаємо в нього олію, постійно помішуючи. Переливаємо у високу склянку.
5. Знімаємо плівку із сирків, надягаємо їх на шпажку та занурюємо у шоколад. Викладаємо на пергаментний папір на обробній дошці.
6. Готові сирки відправляємо в холодильник приблизно на 20 хвилин, щоб шоколад застиг.
Вас також можуть зацікавити новини:
Пенсіонери з низькими пенсіями отримають доплату у травні та червні — хто потрапив до списків
Революційний пенсійний закон прийнято: як тепер враховуватимуть стаж (відео)
7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…