Штрудель – це випічка з дуже тонкого листкового тіста. Для страви використовується як надтонке та майже прозоре тісто, так і звичайне листкове. Але сучасні господині внесли корективи до старовинних рецептів.
Напомним, мы рассказывали, как приготовить пісний тертий пиріг з варенням – ідеальний бюджетний десерт, який ні в чому не поступиться здобній випічці
Тонкий лаваш – 1 лист, яблука – 200 г, родзинки світлі – 70 г, горіхи волоські – 70 г, лимон – 1/3 шт., кориця мелена – 1/2 чайної ложки, цукор – 2 столові ложки, цукор (для присипки) – 1 столова ложка, кориця мелена (для присипки) – 1/2 чайної ложки.
Спочатку потрібно включити духовку, щоб добре розігрілася.
Яблука нарізати кубиками, щедро збризкати соком лимона і перемішати.
Далі додати добре промиті та обсушені родзинки.
Волоські горіхи дрібно порубати і додати до родзинок із яблуками. Додати цукор та мелену корицю і все перемішати.
Один бік лаваша змастити олією. На цей бік викласти начинку і загорнути в рулет, змащуючи олією другий бік лаваша.
Рулет перекласти на деко і посипати сумішшю цукру і кориці.
Штрудель відправити в добре прогріту духовку на 15 хвилин.
Непросте завдання вибору солодких мандаринів, насправді вирішується легко. Ось як вибрати найсмачніші фрукти без дегустації.
Чи має орендар право на вашу квартиру після багатьох років проживання або реєстрації? Законодавство встановлює…
Київстар анонсував чергове подорожчання. Що зміниться для абонентів мобільного оператора після оновлення тарифів?
Хірургічне лікування катаракти — єдиний ефективний спосіб повернути прозорість зору. Однак вартість такої операції у…
Від кого насправді залежить зростання соціальних стандартів, закладене у бюджет на наступний рік і що…
Експерти радять заздалегідь заклеїти вікна плівкою. Навіщо це робити взимку?