Штрудель – це випічка з дуже тонкого листкового тіста. Для страви використовується як надтонке та майже прозоре тісто, так і звичайне листкове. Але сучасні господині внесли корективи до старовинних рецептів.
Напомним, мы рассказывали, как приготовить пісний тертий пиріг з варенням – ідеальний бюджетний десерт, який ні в чому не поступиться здобній випічці
Тонкий лаваш – 1 лист, яблука – 200 г, родзинки світлі – 70 г, горіхи волоські – 70 г, лимон – 1/3 шт., кориця мелена – 1/2 чайної ложки, цукор – 2 столові ложки, цукор (для присипки) – 1 столова ложка, кориця мелена (для присипки) – 1/2 чайної ложки.
Спочатку потрібно включити духовку, щоб добре розігрілася.
Яблука нарізати кубиками, щедро збризкати соком лимона і перемішати.
Далі додати добре промиті та обсушені родзинки.
Волоські горіхи дрібно порубати і додати до родзинок із яблуками. Додати цукор та мелену корицю і все перемішати.
Один бік лаваша змастити олією. На цей бік викласти начинку і загорнути в рулет, змащуючи олією другий бік лаваша.
Рулет перекласти на деко і посипати сумішшю цукру і кориці.
Штрудель відправити в добре прогріту духовку на 15 хвилин.
Оголошено видачу безкоштовних продуктів харчування. Встигніть отримати свій продуктовий набір.
Російські війська продовжують обстрілювати мирні населені України. На фронті ситуація залишається складною.
Чи зміниться суми в рахунках за комуналку в грудні. Яким буде тариф на електроенергію?
Щоб якомога довше зберегти сало, багато господинь поміщають його в морозильну камеру. Але скільки можна…
25 листопада в Україні відзначають Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок. Християни вшановують…
Якщо ви любите експериментувати, цей рецепт домашньої випічки вам обов'язково варто спробувати.