Слава про грузинську кухню розносяться далеко за її межами, і сьогодні ми спробуємо приготувати найніжнішу закуску – баклажанові «Дільки» з горіхової начинкою.
на 1 л води – 1 год. солі
волоські горіхи – 200 г
вода – 100 мл
майонез – 100 г
часник – 4-5 зубчиків
цибуля ріпчаста – ¼ шт.
сік лимона – 2 ст.
кінза – невеликий пучок
хмелі-сунелі – 0,5 ч.л.
коріандр – 0,5 ч.л.
сіль за смаком
Запрошуйте до столу гостей та домочадців!
Росія вночі запустила по Україні ракети і безпілотники. Українські воїни активними діями завдають окупаційним військам…
Хто може перейти на інший вид пенсії та отримувати вигідніші пенсійні виплати. Про це розповіли…
20 травня в Україні святкують День банківських працівників, Всесвітній день метролога, Всесвітній день лікаря-травматолога, Всесвітній…
Якщо ви хочете урізноманітнити своє меню або здивувати рідних цікавою стравою, пропонуємо вам рецепт найсмачнішої…
Отримати рекордний урожай огірків можна не тільки, застосовуючи дорогі добрива. Хороший результат дає звичайнісінький настій…
В Україні 20 травня у деяких регіонах очікується сильна хмарність. Завтра більше хмар – у…