Качка з яблуками та апельсинами, приготована за цим рецептом, виходить дуже соковитою, ніжною та з незвичайним пікантним смаком. Спробуйте приготувати!
качка ~ 2 кг.
вода 1,5л.
пиво світле – 500 мл.
соєвий соус – 1/2 ст.
апельсин – 1 шт.
яблука – 2-3 шт.
лавровий лист – 4-5 шт.
запашний перець – 10 шт.
гвоздика – 5 шт.
бадьян – 1 шт.
кориця – 4 шт.
імбир – 50 гр.
сіль – 3 ст.л.
перець чорний – 1 ч.л.
цукор очеретяний – 1/2 ч.л.
вершкове масло – 30 гр.
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…
Астрономи фіксують підвищену активність магнітосфери: на Сонці продовжуються спалахи. Фахівці радять бути уважними літнім та…
Літо – пора кавунів та динь. Ці соковиті фрукти не тільки освіжають, а й приносять…
Власникам квартир та будинків в Україні нагадали: до 1 вересня необхідно розрахуватися із податками за…
Поки одні оновлюють айфони, інші вірні кнопковим «Нокіям». Але мобільні оператори, схоже, вирішили: інтернет потрібен…
Хочете порадувати себе ароматною випічкою, але без яєць та молока? Пісна галета з фруктами та…