Домашня енциклопедія

Мариновані кабачки

З 6 кг кабачків вийде 12 літрових банок.

У кожну банку покласти 1 лавровий лист, 2 горошини чорного перцю, 3-4 зубчики часнику, парасольку кропу, гілочку селери, шматочок гіркого перцю. Покласти нарізані кружальцями кабачки, залити маринадом, стерилізувати 7-8 хвилин.

Маринад: 6 л води, 200 г солі, 200 г цукру. Коли закипить, влити 2 склянки оцту.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали, як приготувати хек у тісті.

Метки: рецепт

Новое на сайте

  • Новини

Це не добриво, а справжній скарб – коштує копійки, а врожай виходить рясний

Щоб розсада росла міцною і здоровою, її неодмінно потрібно підгодовувати. Стануть у пригоді народні методи,…

03/05/2024 14:47
  • Новини

Без штучних барвників: топ-6 способів зробити натуральні великодні крашанки

Знайти фарби для яєць на Великдень не складе труднощів, але набагато корисніше пофарбувати їх натуральними…

03/05/2024 13:48
  • Новини

На Великдень ухвалено обмеження та додаткові заходи безпеки: як зміниться режим

Уже у цю неділю українці святкуватимуть одне з головних християнських свят – Великдень. З цього…

03/05/2024 13:19
  • Новини

Встигніть до 25 червня: розпочалася передплата на газету «На пенсії»

Стартувала передплата на газету «На пенсії» на друге півріччя 2024 року. Передплатна кампанія триватиме до…

03/05/2024 12:55
  • Статті

Що вибрати для дозвілля з онуками: настільні ігри чи набір для творчості?

Кожна сім'я має свої улюблені настільні ігри, які передаються з покоління в покоління. Бабусі та…

03/05/2024 12:34
  • Новини

Про що замовчує уряд: що зміниться для українських пенсіонерів у травні (відео)

За даними ПФУ, середня пенсія в Україні 2024 року зросла на 358 грн. Хто отримає…

03/05/2024 11:51