З 6 кг кабачків вийде 12 літрових банок.
У кожну банку покласти 1 лавровий лист, 2 горошини чорного перцю, 3-4 зубчики часнику, парасольку кропу, гілочку селери, шматочок гіркого перцю. Покласти нарізані кружальцями кабачки, залити маринадом, стерилізувати 7-8 хвилин.
Маринад: 6 л води, 200 г солі, 200 г цукру. Коли закипить, влити 2 склянки оцту.
Нагадаємо, що раніше ми розповідали, як приготувати хек у тісті.
Щоб розсада росла міцною і здоровою, її неодмінно потрібно підгодовувати. Стануть у пригоді народні методи,…
Знайти фарби для яєць на Великдень не складе труднощів, але набагато корисніше пофарбувати їх натуральними…
Уже у цю неділю українці святкуватимуть одне з головних християнських свят – Великдень. З цього…
Стартувала передплата на газету «На пенсії» на друге півріччя 2024 року. Передплатна кампанія триватиме до…
Кожна сім'я має свої улюблені настільні ігри, які передаються з покоління в покоління. Бабусі та…
За даними ПФУ, середня пенсія в Україні 2024 року зросла на 358 грн. Хто отримає…