БУДУТЬ ПОТРІБНІ: слабкосолений оселедець, редис, картопля, яйця, зелена цибуля, ріпчаста цибуля (зимова), зелень кропу та петрушки, чорний перець горошком, духмяний перець горошком, лавровий лист, майонезний соус, майонез 30-відсоткової жирності.
ЯК ГОТУВАТИ?
Охолоджуємо маринад до кімнатної температури. Кладемо спочатку порізаний оселедець, картоплю, зимову цибулю — її потрібно трохи віджати, яйця, редис – його теж потрібно трохи віджати. В окрему каструльку наливаємо трохи бульйону, додаємо майонез і перемішуємо виделкою, мовби збиваючи, так майонез краще розчиняється і не береться грудочками. Виливаємо все в загальну каструлю. Даємо постояти хвилин із 10. Додаємо петрушку, кріп, зелену цибулю (не віджимаючи їх). Хвилин через 15 доводимо до смаку, адже зелень була з сіллю, а далі кому як подобається – за густотою і кислотою.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати свинячі реберця з чорносливом.
Нас чекає холодна ніч і відносно м’який день. Подробиці прогнозу погоди на середу.
Потужний спалах на Сонці та ймовірність нових бур. Якою буде космічна погода у середу?
Хто може отримати соціальну пенсію та як її оформити? Детальні умови й розміри виплат.
Чому шерсть собак, що проживають у Чорнобильській зони, раптом набула характерного небесного кольору? Вчені пояснили…
Коли знову запрацює фінансова підтримка ООН? Пояснення щодо програми грошової допомоги літнім людям, які знаходяться…
Готувати такі вареники – суцільне задоволення. Але важливо знати деякі тонкощі і страва буде найсмачнішою.