БУДУТЬ ПОТРІБНІ: слабкосолений оселедець, редис, картопля, яйця, зелена цибуля, ріпчаста цибуля (зимова), зелень кропу та петрушки, чорний перець горошком, духмяний перець горошком, лавровий лист, майонезний соус, майонез 30-відсоткової жирності.
ЯК ГОТУВАТИ?
Охолоджуємо маринад до кімнатної температури. Кладемо спочатку порізаний оселедець, картоплю, зимову цибулю — її потрібно трохи віджати, яйця, редис – його теж потрібно трохи віджати. В окрему каструльку наливаємо трохи бульйону, додаємо майонез і перемішуємо виделкою, мовби збиваючи, так майонез краще розчиняється і не береться грудочками. Виливаємо все в загальну каструлю. Даємо постояти хвилин із 10. Додаємо петрушку, кріп, зелену цибулю (не віджимаючи їх). Хвилин через 15 доводимо до смаку, адже зелень була з сіллю, а далі кому як подобається – за густотою і кислотою.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати свинячі реберця з чорносливом.
Щомісячна надбавка до сімейного бюджету доступна всім – для цього потрібно зареєструватися у спеціальній державній…
Хочете випробувати адреналін, торкнутися таємниць природи і побачити дива, приховані глибоко під землею? Для цього…
Частина пенсіонерів залишилася без доплат до пенсії. У Мінсоцполітики повідомили, чому виплати припинені і чи…
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…