БУДУТЬ ПОТРІБНІ: слабкосолений оселедець, редис, картопля, яйця, зелена цибуля, ріпчаста цибуля (зимова), зелень кропу та петрушки, чорний перець горошком, духмяний перець горошком, лавровий лист, майонезний соус, майонез 30-відсоткової жирності.
ЯК ГОТУВАТИ?
Охолоджуємо маринад до кімнатної температури. Кладемо спочатку порізаний оселедець, картоплю, зимову цибулю — її потрібно трохи віджати, яйця, редис – його теж потрібно трохи віджати. В окрему каструльку наливаємо трохи бульйону, додаємо майонез і перемішуємо виделкою, мовби збиваючи, так майонез краще розчиняється і не береться грудочками. Виливаємо все в загальну каструлю. Даємо постояти хвилин із 10. Додаємо петрушку, кріп, зелену цибулю (не віджимаючи їх). Хвилин через 15 доводимо до смаку, адже зелень була з сіллю, а далі кому як подобається – за густотою і кислотою.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати свинячі реберця з чорносливом.
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…