Сушена диня – це десерт, який легко зробити в домашніх умовах, і для цього не потрібні спеціальні пристосування, досить електросушарки або звичайної газової духовки.
Для приготування сушеної дині потрібні міцні, дозрілі плоди. Наріжте їх на шматочки, очистіть від шкірки, викладіть шматочки на піддон електросушарки або на деко, застелене папером для випічки.
Готова сушена диня виходить світло-коричневого кольору, вона м’яка і липка на дотик. Із неї можна сплести косичку, загорнути у харчову плівку і зберігати в холодильнику.
Якщо ви будете користуватися електросушаркою, то оптимальною для сушіння є температура 60 градусів, а час сушіння – 8 годин.
Читайте також:
Держава покриє частину витрат на енергоносії. Хто точно отримає знижку та які документи потрібні?
Українцям обіцяють новий стрибок вартості дров. Актуальні дані та поради лісників.
З листопада в Україні діють оновлені правила щодо відстрочок від мобілізації. Частина категорій тепер отримує…
У фасуванні сипучих товарів одним із найбільш практичних рішень є використання пакетів-слайдерів, які забезпечують збереження…
Брюссель вагається, а у Києві рахують тижні до катастрофи. До чого може призвести зволікання з…
Швидкі зміни, щільний графік і постійні подразники виснажують нервову систему сильніше, ніж здається на перший…