У капусті мало жиру і багато клітковини – чудове доповнення практично до будь-якої дієти. Вона корисна для людей з діабетом через низький вміст крохмалю та цукру.
При термічній обробці в капусті руйнується до 50% корисних речовин, але це чудовий дієтичний продукт багатий на клітковину. При гасінні частина корисних речовин переходить у соус, який з’їдається разом із капустою.
Соусу має залишитися небагато, щоб капуста була зволоженою, але не плавала в ньому.
Подавати гарячою, посипавши дрібно посіченою зеленню.
Читайте також:
Непросте завдання вибору солодких мандаринів, насправді вирішується легко. Ось як вибрати найсмачніші фрукти без дегустації.
Чи має орендар право на вашу квартиру після багатьох років проживання або реєстрації? Законодавство встановлює…
Київстар анонсував чергове подорожчання. Що зміниться для абонентів мобільного оператора після оновлення тарифів?
Хірургічне лікування катаракти — єдиний ефективний спосіб повернути прозорість зору. Однак вартість такої операції у…
Від кого насправді залежить зростання соціальних стандартів, закладене у бюджет на наступний рік і що…
Експерти радять заздалегідь заклеїти вікна плівкою. Навіщо це робити взимку?