У капусті мало жиру і багато клітковини – чудове доповнення практично до будь-якої дієти. Вона корисна для людей з діабетом через низький вміст крохмалю та цукру.
При термічній обробці в капусті руйнується до 50% корисних речовин, але це чудовий дієтичний продукт багатий на клітковину. При гасінні частина корисних речовин переходить у соус, який з’їдається разом із капустою.
Соусу має залишитися небагато, щоб капуста була зволоженою, але не плавала в ньому.
Подавати гарячою, посипавши дрібно посіченою зеленню.
Читайте також:
Частина українців можуть отримати безоплатні продукти харчування у межах спеціальної програми. Яким критеріям потрібно відповідати.
Чи справді варто відмовитися від цукру на користь меду? Чим відрізняються дія цих підсолоджувачів на…
Подвійний стаж дозволяє вийти на пенсію раніше. Хто може розраховувати на такий бонус від держави?
Chevrolet Aveo — той «народний герой», який стабільно тримається в ТОПах українського автобазару. Він простий,…
16 червня у східних та місцями у центральних областях очікуються дощі.
Магнітні бурі можуть негативно впливати на здоров'я людей. Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори…