У капусті мало жиру і багато клітковини – чудове доповнення практично до будь-якої дієти. Вона корисна для людей з діабетом через низький вміст крохмалю та цукру.
При термічній обробці в капусті руйнується до 50% корисних речовин, але це чудовий дієтичний продукт багатий на клітковину. При гасінні частина корисних речовин переходить у соус, який з’їдається разом із капустою.
Соусу має залишитися небагато, щоб капуста була зволоженою, але не плавала в ньому.
Подавати гарячою, посипавши дрібно посіченою зеленню.
Читайте також:
За рік ціни на житлово-комунальні послуги в Україні зросли. У Держстаті розповіли, що подорожчало найбільше.
В Україні починає діяти сезонна заборона на вилов риби. За порушення правил рибалки ризикують сплатити…
Грошові перекази українців у Польщі знаходяться під наглядом двох податкових систем. Що потрібно знати про…
Держстат зафіксував 30% зростання вартості продуктів. Що дорожчає найшвидше?
Український уряд планує зробити щорічну виплату "Тепла зима" постійною та готовий виділити 4,3 млрд гривень…
Два мальовничі українські села потрапили до рейтингу ООН серед 52 найкращих туристичних сіл із 270…