У капусті мало жиру і багато клітковини – чудове доповнення практично до будь-якої дієти. Вона корисна для людей з діабетом через низький вміст крохмалю та цукру.
При термічній обробці в капусті руйнується до 50% корисних речовин, але це чудовий дієтичний продукт багатий на клітковину. При гасінні частина корисних речовин переходить у соус, який з’їдається разом із капустою.
Соусу має залишитися небагато, щоб капуста була зволоженою, але не плавала в ньому.
Подавати гарячою, посипавши дрібно посіченою зеленню.
Читайте також:
25 квітня в Україні місцями пройде дощ та почнуть повертатися сильні заморозки.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Про вітаміни групи B часто говорять, як про одну команду. Але в будь-якій команді є…
Вік не щадить нікого, і першою починає страждати від зовнішнього впливу та пережитих років наша…
Проводити час перед телевізором можна з користю для здоров'я. Спробуйте прості вправи, які допоможуть підтримувати…
«Невже можна так огидно, нахабно і безсоромно брехати?» - ставлять сьогодні питання десятки мільйонів українців,…