Статті

Яєчні рогалики: смачні, ніжні, легкі у приготуванні

Яєчні рогалики

Інгредієнти:

  • «Яйця – 4 штуки,
  • картопляний крохмаль – 1 столова ложка,
  • сметана – 5 столових ложок,
  • куркума – половина чайної ложки,
  • плавлений сир – 1 штука,
  • твердий сир – 150 грамів,
  • солодкий перець – 1 штука,
  • часник – 2 зубчики,
  • кріп, сіль – за смаком.

Приготування:

  1. Розбити у мисці яйця, додати сметану, крохмаль, куркуму, сіль. Все збити вінчиком.
  2. На розігрітій сковорідці смажити млинці з двох боків до рум’яного кольору.
  3. На тертці натерти твердий і плавлений сири, дрібно нарізати солодкий перець, подрібнити часник і кріп.
  4. Солодкий перець трохи підсмажити, щоб став м’яким.
  5. Всі інгредієнти для начинки змішати, заправити сметаною.
  6. Викласти начинку на млинець, загорнути у рогалик, зверху присипати подрібненим кропом».

Ольга Віталіївна, м. Кривий Ріг

Читайте також:

Новое на сайте

  • Статті

iPhone 15 Pro: головне про флагман Apple, який уже доступний на allo.ua

Цей флагман вражає не тільки зовні, а й внутрішньо: від оновленого корпусу до нових можливостей…

22/04/2025 23:14
  • Новини

Неймовірно смачні і врожайні – ось де висаджують баклажани досвідчені дачники: найкраще місце

Баклажан є теплолюбною культурою, тому вибір ділянки для його посадки важливий для гарного врожаю.

22/04/2025 22:56
  • Новини

Погода в Україні на середу, 23 квітня

23 квітня очікується погода без опадів у всіх областях України.

22/04/2025 22:25
  • Новини

Магнітні бурі на середу, 23 квітня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня, якщо підвищена геомагнітна активність Сонця?

22/04/2025 21:10
  • Статті

Сонце добре і недобре: як позбутися пігментних плям

З настанням весни у багатьох проявляються пігментні плями - результат сонячної активності, гормональних змін або…

22/04/2025 20:39
  • Статті

У квашеному вигляді цей фрукт корисніший за свіжий: підвищує імунітет і відновлюють вітамінний запас організму

Недарма наші предки захоплювалися квашенням фруктів та овочів.

22/04/2025 19:59