Дуже кислу капусту краще не промивати – так втрачаються вітаміни та мікроелементи. Перед вживанням її достатньо віджати і додати за смаком цукор або свіжу капусту.
Частину перекислої капусти просто відіжміть, складіть в літрові банки і залийте невеликою кількістю окропу.
Зберігайте у холодильнику.
Використовуйте для солянки – на качан свіжої капусти кладіть 1-2 жмені квашеної. Солянка вийде ароматною та з пікантним смаком.
Перед подачею можна додати дрібно нарізану цибулю або промити родзинки і заправити олією.
Читайте також:
Передати житло тому, хто допомагає, – гарна ідея. Але оформити це можна по-різному, і від…
Урожаю все нема, а дерево росте вже не перший рік? Причин відсутності плодів у сливи…
Не обов’язково бути шеф-кухарем, щоб створити закуску, яка прикрасить будь-який стіл. Замість банальних канапок –…
З початку 2025 року ПУМБ став лідером серед банків в онлайн-кредитуванні малого бізнесу. Така динаміка…
Для клієнтів одного з найпопулярніших банків країни ввели важливі зміни. До коли відтепер можна користуватися…
Пенсіонер Юрій Петренко вважає, що Пенсійний фонд незаконно перерахував його пенсію за двоскладовою формулою. Розбирається…