Дуже кислу капусту краще не промивати – так втрачаються вітаміни та мікроелементи. Перед вживанням її достатньо віджати і додати за смаком цукор або свіжу капусту.
Частину перекислої капусти просто відіжміть, складіть в літрові банки і залийте невеликою кількістю окропу.
Зберігайте у холодильнику.
Використовуйте для солянки – на качан свіжої капусти кладіть 1-2 жмені квашеної. Солянка вийде ароматною та з пікантним смаком.
Перед подачею можна додати дрібно нарізану цибулю або промити родзинки і заправити олією.
Читайте також:
Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…
За рік яйця подорожчали майже на 75%, але у квітні-травні почали дешевшати. Експерти пояснюють, коли…
Тисячі українців виявилися далеко від своїх будинків через війну. Що робити з комунальними платежами, якщо…
Ми чули про те, як наші бабусі їли лободу і жували цикорій, як корисний кульбаба.…
Програма «Доступні ліки» діє в Україні з 2019 року. За цією програмою можна отримувати певні…