Дуже кислу капусту краще не промивати – так втрачаються вітаміни та мікроелементи. Перед вживанням її достатньо віджати і додати за смаком цукор або свіжу капусту.
Частину перекислої капусти просто відіжміть, складіть в літрові банки і залийте невеликою кількістю окропу.
Зберігайте у холодильнику.
Використовуйте для солянки – на качан свіжої капусти кладіть 1-2 жмені квашеної. Солянка вийде ароматною та з пікантним смаком.
Перед подачею можна додати дрібно нарізану цибулю або промити родзинки і заправити олією.
Читайте також:
Щоб речі зі штучним пухом довго залишалися теплими та акуратними, важливо правильно їх прати та…
Клацаючий палець - це не просто незручність. Без належної уваги він може перейти у хронічну…
Любите кавуни та дині, але не хочете розлучатися з ними наприкінці літа? Ми розповімо, як…
Обіцянки виплат у TikTok – не що інше, як дезінформація. Хибні відео, фальшиві постанови Верховної…
Громадяни України, які отримують пенсії по інвалідності, цікавляться, чи збільшаться розміри виплат з 1 вересня.…
Борці за незалежність України у XX столітті та реабілітовані жертви політичних репресій мають право на…