Насіння кардамону містить ефірні олії, вітаміни (B1, B2, В3, C), мінерали (цинк, магній, кальцій, залізо).
Воно покращує роботу серця, мозку, травної системи, допомагає позбутися токсинів, стимулює імунітет, підвищує життєвий тонус.
Додавайте кардамон у страви помірно – досить щіпки. Купуйте тільки якісну спецію: коробочки мають бути цілими і без тріщин.
Читайте також:
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Чимало городників уже зараз думають, які сорти томатів обрати на наступний сезон. Якщо посадити ці…
Річ у тому, що папір - це, звичайно, органічний матеріал, а ось внутрішнє покриття склянок…
Цей пісний шоколадний торт доводить, що смачний десерт можливий і без вершкового масла та яєць.
Коли потрібно міняти ID-картку та паспорт-книжечку і як правильно оформити новий документ?