Насіння кардамону містить ефірні олії, вітаміни (B1, B2, В3, C), мінерали (цинк, магній, кальцій, залізо).
Воно покращує роботу серця, мозку, травної системи, допомагає позбутися токсинів, стимулює імунітет, підвищує життєвий тонус.
Додавайте кардамон у страви помірно – досить щіпки. Купуйте тільки якісну спецію: коробочки мають бути цілими і без тріщин.
Читайте також:
Магнітні бурі серйозної небезпеки не несуть, але можуть ускладнити життя тим, хто має проблеми зі…
Підвищення температури на планеті може спричинити різке зростання кількості психічних розладів до 2050 року. Вчені…
Колись мертва зона сьогодні дивує життям. На території Чорнобильського заповідника зафіксували найбільше стадо благородних оленів…
Пенсії в Україні виплачуються через відділення Укрпошти чи через банки. Пенсіонери можуть самі обирати зручний…
Ніжне, соковите й з легкою пікантністю — м’ясо, запечене в цибульно-соєвому маринаді, стало справжнім гастрономічним…
Встановлюючи паркан між ділянками, важливо враховувати не лише свої бажання, а й норми законодавства —…