Якщо приготувати слабкий настій, смаку не буде. Занадто міцний почне гірчити. У чаї, що остигнув, підвищується вміст токсичного гуаніну і замість користі отримуємо шкоду.
Зелений чай багатий катехінами, які мають протипухлинну дію, і антиоксидантами, що уповільнюють старіння. Про користь напою знають багато, але як правильно заварювати і пити зелений чай – одиниці.
Читайте також:
Пенсійний фонд України надає можливість пройти відеоідентифікацію пенсіонерам онлайн без необхідності відвідувати відділення особисто. Як…
Надійний та ефективний генератор — відмінне джерело живлення для дому та офісу у разі частого…
Мережу облетіла новина про зниження тарифу на газ, і багато хто вже готується радіти дешевшому…
Українці можуть отримати 1000 грн “Зимової підтримки” до 24 грудня і витратити їх на товари…
Ми звикли вважати, що будь-які овочі та фрукти корисні, але їхня реальна поживна цінність залежить…
Очистити гарбуз від твердої шкірки можна набагато швидше, ніж здається. Існує три прості способи, які…