1. Бланшування. Опустіть печінку на кілька секунд у киплячу воду, а потім у холодну. Після цього плівка легко знімається.
2. Щоб плівка не вислизала з рук, захопіть її край паперовим рушником і тягніть за цей край.
3. Покладіть печінку в морозильник на 15 хвилин. Плівка стане твердішою і її буде легше зняти.
4. Обережно просуньте ложку або лопатку між плівкою та печінкою, щоб відокремити плівку.
Щоб страва з печінки була м’якою, крім плівки, видаляйте трубочки та сполучну тканину. А щоб печінка не прилипала до дошки, змастіть її рослинною олією.
Також не забувайте вимочувати печінку, це допомагає прибрати зайву кров та неприємний запах. Вимочують зазвичай у воді, молоці або оцтовому розчині.
Читайте також:
Чому деякі українці можуть залишитись без пенсії по інвалідності.
Частині українців доступна гуманітарна допомога у вигляді продуктових наборів.
Російські війська продовжують обстрілювати мирні населені України. На фронті ситуація залишається складною.
У новій державній програмі грошової допомоги відбулися зміни.
Солодкі аскорбінки у багатьох асоціюються з безпечними і корисними вітамінами. Їх звикли вживати без жодних…
5 листопада в Україні відзначається Всесвітній день поширення інформації щодо проблеми цунамі. Християни вшановують пам'ять…