1. Бланшування. Опустіть печінку на кілька секунд у киплячу воду, а потім у холодну. Після цього плівка легко знімається.
2. Щоб плівка не вислизала з рук, захопіть її край паперовим рушником і тягніть за цей край.
3. Покладіть печінку в морозильник на 15 хвилин. Плівка стане твердішою і її буде легше зняти.
4. Обережно просуньте ложку або лопатку між плівкою та печінкою, щоб відокремити плівку.
Щоб страва з печінки була м’якою, крім плівки, видаляйте трубочки та сполучну тканину. А щоб печінка не прилипала до дошки, змастіть її рослинною олією.
Також не забувайте вимочувати печінку, це допомагає прибрати зайву кров та неприємний запах. Вимочують зазвичай у воді, молоці або оцтовому розчині.
Читайте також:
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.
Що робити зі старим самоваром, підсклянником із богатирями чи бабусиним буфетом? Ми відповідаємо на запитання…
Ви помічаєте, що знову хочеться їсти, хоча ситно пообідали лише півгодини тому? Надмірно підвищений апетит…
В Україні пенсіонери, що працюють, — звичайне явище. Але чи можна одночасно отримувати пенсію та…