Хрусткі солодкувато-солоні кавунові шкірки – чудова зимова закуска та доповнення до мʼяса або птиці, їх також можна додавати в салати та вінегрет замість маринованих огірків.
Кавунові шкірки — 1 кілограм, вода — 1 літр, цукор — 200 грамів, оцет 9% — 100 мл, сіль — 1 столова ложка, гвоздика — 5-6 бутонів, кориця — 1 паличка, лавровий лист — 2-3 штуки, чорний перець — 5-6 горошин.
Зберігати в прохолодному, темному місці.
Приготуйте також:
Желе з кавуна освіжить у спекотний день: не проґавте можливість насолодитися ніжними ласощами.
Хочете випробувати адреналін, торкнутися таємниць природи і побачити дива, приховані глибоко під землею? Для цього…
Частина пенсіонерів залишилася без доплат до пенсії. У Мінсоцполітики повідомили, чому виплати припинені і чи…
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.