Хрусткі солодкувато-солоні кавунові шкірки – чудова зимова закуска та доповнення до мʼяса або птиці, їх також можна додавати в салати та вінегрет замість маринованих огірків.
Кавунові шкірки — 1 кілограм, вода — 1 літр, цукор — 200 грамів, оцет 9% — 100 мл, сіль — 1 столова ложка, гвоздика — 5-6 бутонів, кориця — 1 паличка, лавровий лист — 2-3 штуки, чорний перець — 5-6 горошин.
Зберігати в прохолодному, темному місці.
Приготуйте також:
Желе з кавуна освіжить у спекотний день: не проґавте можливість насолодитися ніжними ласощами.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Церква – це не місце, де працюють «магічні принципи». У Церкві не працює закон сліпої…
Маринований кизил - це не тільки оригінальна закуска, але і чудове доповнення до м'ясних страв…
Якщо у вас немає можливості скористатися телефонним зв’язком, то зв'язатися з контакт-центром Пенсійного фону і…
Споживачів попередили про покарання за прилади обліку комунальних послуг. Наразі в Україні відбуваються перевірки –…
Нині у воєнний час ситуація в українській економіці дуже нестабільна. Продукти дорожчають, а деякі стають…