А чи знаєте ви, що з кабачків можна зварити варення, а з огірків приготувати суп? Ні? Тоді використовувайте наші незвичні, але дуже смачні та корисні рецепти з кабачків, баклажанів і огірків.
Кабачок – найпоширеніший літній овоч, але ми звикли його просто смажити або тушкувати з нього рагу. Хоча він добре поєднується з м’ясом, рибою, молочними продуктами, навіть з апельсином, грушами, горіхами або родзинками.
Кабачок — 300 грамів, апельсин — 1 штука, цукор — 200 грамів, вода — 50 грамів, горіхи або родзинки — за смаком.
Ще гарячим розлити варення в простерилізовані банки і закрутити кришками.
Хоча в Україні передбачено підвищення пенсій для громадян, які досягли 65-річного віку, далеко не всі…
Українцям почали надходити нові рахунки за газ — розповідаємо, хто їх отримає та як правильно…
У липні частина українців матиме можливість отримати додаткові виплати від ООН у розмірі до 3250…
Українські жінки, які досягли пенсійного віку, можуть розраховувати не тільки на виплати від держави, а…
У найближчі роки Україна може зіткнутися з масштабною водною кризою, попереджають у Державному агентстві відновлення…
Крім пенсії, деякі пенсіонери мають право на компенсаційну доплату. Кому та скільки доплатять у липні…