Маринований часник
Інгредієнти
Візьміть 1 кг часнику, 600 мл води, 4 столові ложки цукру, 7 горошин чорного перцю, 10 бутонів гвоздики (приправа), 3 столові ложки оцту і 2 столові ложки солі.
Приготування
- Очистіть часник і розділіть на зубчики (шкірку не очищайте
- каструлю налийте воду, додайте цукор, сіль, гвоздику та перець.
- Прокип’ятіть маринад, зніміть з вогню і влийте оцет.
Візьміть чисті банки ємністю 0,5 л.
- Викладіть зубчики і залийте підготовленим маринадом.
- Закрийте кришкою.
- банки в темне прохолодне місце, але не в холодильник.
Часник буде готовий за 2 місяці.
Ми також розповідали, як зробити малосольні огірки смачними та хрусткими – секретний рецепт із незвичайним компонентом