П’ятниця, 12 Липня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяДивовижна закуска на зиму та велика економія: яким способом замаринувати часник на...

Дивовижна закуска на зиму та велика економія: яким способом замаринувати часник на довге використання

Этот материал также доступен на русском языке
Коли на городі зріє врожай і на базарі очі розбігаються від достатку, не треба забувати прислів'я про літній день, що рік годує, і поспішити заготовити недорогі овочі, перетворити їх на вишуканий делікатес.

Маринований часник

Інгредієнти

Візьміть 1 кг часнику, 600 мл води, 4 столові ложки цукру, 7 горошин чорного перцю, 10 бутонів гвоздики (приправа), 3 столові ложки оцту і 2 столові ложки солі.

Приготування

  • Очистіть часник і розділіть на зубчики (шкірку не очищайте
  • каструлю налийте воду, додайте цукор, сіль, гвоздику та перець.
  • Прокип’ятіть маринад, зніміть з вогню і влийте оцет.

Візьміть чисті банки ємністю 0,5 л.

  • Викладіть зубчики і залийте підготовленим маринадом.
  • Закрийте кришкою. 
  • банки в темне прохолодне місце, але не в холодильник.

Часник буде готовий за 2 місяці.

Ми також розповідали, як зробити малосольні огірки смачними та хрусткими – секретний рецепт із незвичайним компонентом

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні