Принадність його в тому, що його можна приготувати як алкогольним, так і безалкогольним способом, другий варіант із задоволенням будуть пити діти та підлітки.
Мохіто з аґрусом
Інгредієнти
Аґрус – 250 грамів, лимон – 1 штука, газована вода – 0,5 літра, гілочки свіжої м’яти, цукор і лід – за смаком.
Приготування
- Аґрус покласти в глибоку посудину і трохи пом’яти ступкою.
- Потерти гілочки м’яти в руках і додати до ягід.
- Лимон розрізати на дві частини, з однієї частини вичавити сік у ягоди.
- Другу частину лимона порізати на часточки і покласти до ягід.
- Додати в посудину цукор та лід, влити газовану воду і перемішати.
У мохіто лід можна не додавати, а помістити напій у холодильник.