Як правильно збирати, сушити та використовувати липовий цвіт, ми багато разів розповідали.
1 кг висушених квіток липи, 400 мл води, 3 г лимонної кислоти, 1 кг цукру.
Липові квітки звично сушать. Врахуйте, що спеції слід зберігати в герметичних і непрозорих контейнерах – з темного скла, силікону або харчового пластику. Так вони збережуть свій смак та аромат. Не можна їх зберігати на світлі або біля плити.
У липні на нас чекає кілька періодів підвищеної геомагнітної обстановки. Чи буде магнітна буря 13…
Процедуру виплати субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг можна змінити. У Пенсійному фонді дали…
В Україні ввели важливе нововведення щодо оплати газу. Що заявили в "Нафтогазі".
Ваша квасоля виглядає так, ніби її хтось з’їв? Причина може ховатися просто під ногами.
Не знаєте, що зробити з кабачками? Цей рецепт у клярі – ідеальне рішення на кожен…
Маючи 37 років стажу, ветеран отримує доплату лише за два. Чи не порушує Пенсійний фонд…