Як правильно збирати, сушити та використовувати липовий цвіт, ми багато разів розповідали.
1 кг висушених квіток липи, 400 мл води, 3 г лимонної кислоти, 1 кг цукру.
Липові квітки звично сушать. Врахуйте, що спеції слід зберігати в герметичних і непрозорих контейнерах – з темного скла, силікону або харчового пластику. Так вони збережуть свій смак та аромат. Не можна їх зберігати на світлі або біля плити.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…