Як правильно збирати, сушити та використовувати липовий цвіт, ми багато разів розповідали.
1 кг висушених квіток липи, 400 мл води, 3 г лимонної кислоти, 1 кг цукру.
Липові квітки звично сушать. Врахуйте, що спеції слід зберігати в герметичних і непрозорих контейнерах – з темного скла, силікону або харчового пластику. Так вони збережуть свій смак та аромат. Не можна їх зберігати на світлі або біля плити.
На початку тижня атмосферні фронти зі сходу, а також циклонічна діяльність над акваторією Чорного моря…
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику, тому що магнітні бурі можуть негативно впливати…
Середня пенсія у Німеччині становить 1440 євро. На що вистачить цієї пенсії? Що купують і…
Деякі категорії громадян України мають право вийти на пенсію достроково — за дотримання певних умов…
Зробити чорнослив удома простіше, ніж здається. При правильному сушінні та грамотному зберіганні він збереже максимум…
Чи можна носити чужий одяг — питання не лише гігієни, а й енергетики. Лікарі, психолог…