Звідки прийшли до нас такі незвичайні і в той же час прості ласощі? Як не дивно, з батьківщини пудингів – Великобританії.
Курд має багато варіацій на основі апельсина, грейпфрута, лайма. Дехто готує його з желатину. Але класичний рецепт лимонного курда має на увазі використання олії та жовтків.
Сік лимона – 200 мілілітрів, цедра лимона – 1 столова ложка, цукор – 120 грамів, жовтки яєчні – 3 штуки, крохмаль – 1 столова ложка, вершкове масло – 80 грамів.
Лимонний курд накрити плівкою і остудити.
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…
Цей брауні — справжній порятунок для тих, хто хоче чогось солодкого просто зараз. Не потрібні…
Українцям із газовими котлами та плитами попередили про нові витрати — перед початком опалювального сезону.…
В Україні стрімко зростає кількість водіїв, які втрачають право керувати авто. МВС публікує тривожну статистику.