Звідки прийшли до нас такі незвичайні і в той же час прості ласощі? Як не дивно, з батьківщини пудингів – Великобританії.
Курд має багато варіацій на основі апельсина, грейпфрута, лайма. Дехто готує його з желатину. Але класичний рецепт лимонного курда має на увазі використання олії та жовтків.
Сік лимона – 200 мілілітрів, цедра лимона – 1 столова ложка, цукор – 120 грамів, жовтки яєчні – 3 штуки, крохмаль – 1 столова ложка, вершкове масло – 80 грамів.
Лимонний курд накрити плівкою і остудити.
Аби виростити великі яблука та вберегти їх від хвороб і шкідників, аграрії використовують ціли ряд…
Чи буде в суботу тепло чи готуватись до дощів? Що кажуть синоптики.
Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?
Хочете отримати рекордний урожай озимого часнику? Потрібно внести дуже просте, але ефективне підживлення в жовтні.
Що якщо замість картоплі використовувати для драників гарбуз? Вийдуть шалено смачні оладки!
Визначення "літня людина" — досить широке і включає кілька критеріїв.