Звідки прийшли до нас такі незвичайні і в той же час прості ласощі? Як не дивно, з батьківщини пудингів – Великобританії.
Курд має багато варіацій на основі апельсина, грейпфрута, лайма. Дехто готує його з желатину. Але класичний рецепт лимонного курда має на увазі використання олії та жовтків.
Сік лимона – 200 мілілітрів, цедра лимона – 1 столова ложка, цукор – 120 грамів, жовтки яєчні – 3 штуки, крохмаль – 1 столова ложка, вершкове масло – 80 грамів.
Лимонний курд накрити плівкою і остудити.
Український ринок демонструє стабільно високий інтерес до продукції з Піднебесної протягом останніх десятиліть. Цей тренд…
Як збільшити врожай огірків за допомогою копійчаного засобу, який є в кожній домашній аптечці. Огірки…
Галета – це французька страва, що нагадує відкритий пиріг. Галету можна готувати із солоною або…
Хоча в Україні передбачено підвищення пенсій для громадян, які досягли 65-річного віку, далеко не всі…
Українцям почали надходити нові рахунки за газ — розповідаємо, хто їх отримає та як правильно…
У липні частина українців матиме можливість отримати додаткові виплати від ООН у розмірі до 3250…