Лазання з кабачків з грибами – це смачна, поживна страва, яку можна сміливо віднести до дієтичного харчування. Замість звичних аркушів лазаньї ми візьмемо нарізаний на тонкі пластини кабачок.
Кабачки – 2 штуки, гриби – 500 грамів, цибуля ріпчаста – 1 штука, морква – 1 штука, часник – 2 зубчики, олія – 1 столова ложка, сметана – 100 грамів, сир моцарела – 150 грамів, сіль – за смаком, чорний мелений перець, сушений чебрець або орегано – за смаком.
Стільниця - це ключовий елемент будь-якої кухні, який не тільки надає їй стиль, а й…
З пониженням температури чимало помешкань страждають від появи плісняви на стінах і стелях. Це не…
Щоб цибуля добре прижилася і навесні пішла у зростання, грядки потрібно добре підготувати. Досвідчені овочівники…
29 вересня очікуються сильні зливи на заході країни. Пройдуть дощі, у Карпатах, на Прикарпатті та…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Ця дрібна риба досягає всього 22 см завдовжки і важить до 65 г. Її калорійність…