Лазання з кабачків з грибами – це смачна, поживна страва, яку можна сміливо віднести до дієтичного харчування. Замість звичних аркушів лазаньї ми візьмемо нарізаний на тонкі пластини кабачок.
Кабачки – 2 штуки, гриби – 500 грамів, цибуля ріпчаста – 1 штука, морква – 1 штука, часник – 2 зубчики, олія – 1 столова ложка, сметана – 100 грамів, сир моцарела – 150 грамів, сіль – за смаком, чорний мелений перець, сушений чебрець або орегано – за смаком.
Популярність рослинного молока зростає. Чим особливий цей напій і чи може він замінити коров’яче молоко?
Українці можуть отримувати не лише пенсію, а й певні пільги та доплати. Сьогодні розповідаємо, як…
Наш організм улаштований так, що навіть крихітні молекули можуть відігравати величезну роль. Коензим Q10 -…
У п'ятницю до України зайде активний циклон середземноморського походження.
Якою буде геомагнітна обстановка і що говорять астрофізики про можливість магнітних бур 22 серпня?
Щоб речі зі штучним пухом довго залишалися теплими та акуратними, важливо правильно їх прати та…