Статті

Гороскоп друїдів: Інжир – для народжених 14 – 23 червня, 12 – 20 грудня

Ми продовжуємо публікувати гороскоп друїдів відповідно до дат календаря. Загалом у цьому гороскопі 22 знаки-дерева. І сьогодні ми розповімо про Інжир – покровителя тих, хто народився в середині червня і грудня.

Нагадаємо, що друїди (жерці кельтських племен, які населяли Галію, Ірландію, Бретань) вірили, що людина була створена богами з дерев. І тому кожен, залежно від дати народження, має своє дерево-покровитель.

Вони вважали, що доля, майбутнє, характер та здібності людини залежать від розташування Сонця стосовно Землі в день її народження. Тому друїди з кожним знаком гороскопа пов’язували два періоди дії (що відповідають двом річним сонцестоянням).

Інжир

Представникам цього знаку притаманна виразна делікатність. Вони не відрізняються особливою красою, але при цьому не залишаються непоміченими.

Інжир вразливий і має деякі, тільки йому притаманні, комплекси. Погано переносить труднощі і в несприятливих умовах, не опираючись, в’яне.

Зазнає постійної необхідності контакту з родичами, навіть якщо вони не виправдовують його надії.

Характер Інжиру

Характер у Інжира емоційний. За це він розплачується втратою душевного спокою. Буває непостійним (частіше в думках), але намагається чітко виконувати щоденні обов’язки. Трудиться старанно, хоча за своєю натурою в глибині душі лінивий. Імпульсивний і сповнений добрих намірів, віддає багато сил боротьбі зі своїми слабкостями.

Основні якості Інжиру

Інжир – реаліст, він завжди діловитий і заповзятливий. На нього можна покластися. Це дерево – справжній скарб для близьких людей. Воно приносить добрі плоди. Той, хто посадить його у своєму життєвому саду і доглядатиме його, не пошкодує про свій вибір.

Інжир належить до тих дерев, з якими можна без роздумів одружуватися. Але не варто очікувати від нього якихось особливих проявів почуттів, оскільки він не належить до плеяди романтичних коханців. Інжир прості, відкриті, світлі почуття цінує вище, ніж «якісь фантазії».

Будь-яке дерево без комплексів, яке зрозуміло Інжир, зможе почуватися комфортно поруч із ним, якщо зможе враховувати те, що він буває дуже уразливим.

Основні риси характеру народжених під знаком Інжиру: імпульсивність, практичність, спостережливість, реалізм, неабиякі організаторські здібності.

Під знаком Інжиру народилися: Г. Гейне, Бетховен, Стравінський, Ф. Гарсія Лорка, Гріг, Едіт Піаф.

Підготував Віктор Мамонтов

Новое на сайте

  • Новини

У цьому салаті ідеально поєднуються солодкість груші та особливого сиру

Елегантний, але дуже простий рецепт салату з грушами, чудово підходить для вечері чи обіду. Це…

05/10/2024 17:34
  • Новини

Вчені відповіли на запитання, чому ми забуваємо те, про що тільки-но думали

Мозок постійно обробляє безліч думок та даних, тому деякі з них можуть вислизнути з пам'яті.…

05/10/2024 16:47
  • Новини

В Україні змінилися правила надання допомоги для ВПО – як не втратити гроші

Держава продовжить підтримувати виплатами більш ніж 1,5 мільйона внутрішньо переміщених осіб. Водночас продовжуватимуть більш цільові…

05/10/2024 15:44
  • Статті

Топ-9 помилок при купівлі вживаних авто

Купівля вживаного автомобіля потребує особливої ​​уважності та його ретельної перевірки. Автомобілі з пробігом часто ховають…

05/10/2024 14:14
  • Новини

Як правильно збирати врожай у жовтні, – корисні поради садівників

Жовтень — це перехідний місяць між літом і зимою. У цей період ще триває збір…

05/10/2024 13:46
  • Новини

Ця страва подарує вам незабутні відчуття: смак курки переплітається з неймовірним секретним соусом

Осінь - не привід сумувати! Це прекрасна можливість приготувати безліч смачних страв з простих осінніх…

05/10/2024 12:22