Рнніше ми розповідали, чому людям похилого віку треба включати до раціону кабачки.
«Запалення підшлункової залози, панкреатит, суттєво ускладнює життя багатьох людей. Я страждаю на цю хворобу вже більше десяти років. Мені потрібно дотримуватися досить жорсткої дієти. Зараз сезон кабачків, які дозволяють готувати багато корисних страв для хворих на панкреатит.
Наводжу один з моїх улюблених рецептів кабачків, тушкованих в молоці.
Цю страву можна вживати при хронічному панкреатиті тим людям, у яких немає непереносимості молока. Жирність молока має бути низькою (1-1,5%) або його слід розбавляти питною водою.
кабачки – 1 штука середнього розміру, молоко – 0,5-1 склянка, сіль – на кінчику ножа, манна крупа – 1-2 столові ложки, кріп – 1 столова ложка дрібно рубаної зелені.
Ольга Павловська, м. Київ
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…
Астрономи фіксують підвищену активність магнітосфери: на Сонці продовжуються спалахи. Фахівці радять бути уважними літнім та…
Літо – пора кавунів та динь. Ці соковиті фрукти не тільки освіжають, а й приносять…
Власникам квартир та будинків в Україні нагадали: до 1 вересня необхідно розрахуватися із податками за…
Поки одні оновлюють айфони, інші вірні кнопковим «Нокіям». Але мобільні оператори, схоже, вирішили: інтернет потрібен…
Хочете порадувати себе ароматною випічкою, але без яєць та молока? Пісна галета з фруктами та…