Ми зібрали поради кулінарів і експертів щодо того, як правильно обирати полуницю і що незвичного з неї можна приготувати.
Якщо ягоди полуниці кислі, морозиво можна підсолодити невеликою кількістю цукру, меду або полуничного джему.
Молоко можна замінити на йогурт: без наповнювача, полуничний або банановий.
Якщо не маєте спеціальних формочок для морозива, скористайтеся пластиковими стаканчиками від йогурту або паперовими стаканчиками для кави.
Традиційний кубинський безалкогольний мохіто готують з лайму, газованої води та м’яти. Пропонуємо спробувати полуничний мохіто, який смакуватиме і дорослим, і дітям, а також чудово втамує літню спрагу.
Полуниця – 300 грамів; лимон або лайм – 0,5 штуки; м’ята – 3 гілочки; цукор – 1 столова ложка; солодка газована вода – 1,5 літра; лід – за смаком.
Полуничний мохіто готовий!
Готувала Світлана Шевчук
Тепер оплатити газ онлайн стало ще простіше — завдяки новій інтеграції сервісів Ощадбанку та Нафтогазу.…
Зупинилося серце відомої української акторки кіно і театру, заслуженої артистки України. Дату та час прощання…
Благодійний фонд розпочав реєстрацію на видачу гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. Розповідаємо, як подати…
Працювали за межами України? Тепер це може допомогти вийти на пенсію вчасно. Але будьте уважні:…
З 1 липня в Укрпошті діють нові правила, які стосуються грошових виплат для фізичних осіб.…
Шухляда холодильника – не просто «полиця для овочів». Саме тут продукти довше залишаються свіжими, якщо…