Ми зібрали поради кулінарів і експертів щодо того, як правильно обирати полуницю і що незвичного з неї можна приготувати.
Якщо ягоди полуниці кислі, морозиво можна підсолодити невеликою кількістю цукру, меду або полуничного джему.
Молоко можна замінити на йогурт: без наповнювача, полуничний або банановий.
Якщо не маєте спеціальних формочок для морозива, скористайтеся пластиковими стаканчиками від йогурту або паперовими стаканчиками для кави.
Традиційний кубинський безалкогольний мохіто готують з лайму, газованої води та м’яти. Пропонуємо спробувати полуничний мохіто, який смакуватиме і дорослим, і дітям, а також чудово втамує літню спрагу.
Полуниця – 300 грамів; лимон або лайм – 0,5 штуки; м’ята – 3 гілочки; цукор – 1 столова ложка; солодка газована вода – 1,5 літра; лід – за смаком.
Полуничний мохіто готовий!
Готувала Світлана Шевчук
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
В останній місяць осені розпочинається Різдвяний піст. За новоюліанським календарем він триває з 15 листопада…