Анемія визначається як рівень гемоглобіну, який нижче середнього стандарту на 2 одиниці відповідно до віку та статі пацієнта.
Ми також розповідали, які дари природи допоможуть покращити стан організму.
Що допоможе при анемії?
«Анемія, що виникає в літніх людей після зими або перенесеного грипу, виснажує тіло і може викликати відчуття втоми.
Цей стан потребує продуктів харчування, здатних підвищити рівень гемоглобіну. Раджу звернути увагу на курячу печінку.
Якщо ви регулярно вживатимете курячу печінку, анемія вам не буде страшна. Пропоную приготувати паштет з курячої печінки.
Паштет з курячої печінки
Вам знадобляться:
куряча печінка – 500 грамів, морква – 1 штука, цибуля – половинка, спеції – за смаком, вершкове масло – 50 грамів.
Приготування
- Дрібно нашаткуйте цибулю та моркву.
- Підсмажте їх на невеликій кількості олії.
- Додайте печінку і залийте водою, щоб інгредієнти почали тушкуватися.
- Коли печінка буде готова, збийте усі інгредієнти блендером.
- Додайте м’яке вершкове масло і ще раз збийте блендером».
Кіра Макеєнко, м. Черкаси